OVER 
OSLO

KJENNER DU EN SOM LENGE HAR DRØMT OM Å VÆRE PILOT FOR EN DAG?

Med et gavekort på turflyvning får mottaker en uforglemmelig tur i luften med muligheter for å prøve å fly litt selv og oppleve lett akrobatikk hvis dette er ønskelig. Piloten tar alltid en prat sammen med den som skal fly om hva de ønsker og skreddersyr hver tur etter ønsker og behov!

IMG_3552.jpg

GJENNOMFØRING

På en introduksjonstur vil du være med på å forberede og gjennomføring av en flytur på en times varighet med en av våre instruktører.


Du vil være med på preflight inspeksjon av flyet, du får delta aktivt med å lese og gjennomføre sjekklister. Du får styre flyet på bakken, være med på motorsjekker før avgang, styre under avgang og i luften. Kort sagt får du gjøre det som elevene ved skolen vår gjør på sin første flytur, alt under veiledning og overvåking av en av våre instruktører. 

 

PRIS OG TIDSFORBRUK

Totalt tidsforbruk er 2 timer, hvorav om lag 50 minutter er i luften og resten er forberedelser og debriefing på bakken med instruktøren. Hvis du ønsker kan du også, etter avtale med instruktøren, ta med en baksetepassasjer på turen.

Gavekortet koster 2480 kr og betales senest innen 14 dager fra mottak av faktura. 

BOOKING

Fyll ut kontaktskjema nedenfor og vi vil sende deg gavekort på -pdf i retur. Flytimen kan bookes direkte med en av våre instruktører. Vi anstrenger oss for å gjennomføre gavekort-flyvinger, men i perioder kan det forekomme ventetid på grunn av begrenset kapasitet fra instruktørene, service på flyene, dårlig vær eller andre hendelser som hindrer flyving. Gavekort-flyving forutsetter dagslys, god sikt, akseptabel skyhøyde og rolige vindforhold.

BESTILL ETT GAVEKORT

Takk for din bestilling. Gavekort og faktura vil bli sendt til deg på epost normalt innen en virkedag!

FRI SOM EN FUGL. DET ER NOE SPESIELT MED Å VÆRE OPPE I LUFTEN.