top of page
D28A0180.jpg

DRØMMER DU OM Å BLI PILOT?

Gjennom 80 år har vi utdannet mer enn 700 piloter og luftfartsansatte til en rekke flyselskaper og etater verden over. Sammen oppfyller vi drømmer og hjelper deg mer enn gjerne med å realisere din pilotdrøm!

HVA VI TILBYR

PRIVATFLY SERTIFIKAT
PPL(A) & LAPL(A)

Hos oss kan du velge mellom to typer privatflygersertifikat og siden vi har svært fueleffektive skolefly kan vi tilby en av landets lavets priser på faktisk skoling til flysertifikatet. 

INSTRUMENT RETTIGHETER
CB-IR

Ønsker du å ikke la deg begrense av dårlig sikt under VFR-minima så kan du nå utvide til PPL-sertifikat med CB-IR-rettigheter hos oss.

NATT RETTIGHETER
NQ

Det er nesten vakrere å fly på natten enn på dagen. NQ har som mål å kvalifisere innehavere av PPL til å utøve privilegiene til sertifikatet om natten under VFR. 

SEP RETTIGHETER
SEP (LAND)

SEP gir deg muligheten til å operere med én-motors fly. Du kan både forlenge og fornye dine SEP (land) rettigheter hos oss.

HVA ELEVENE VÅRE SIER
"Jeg valgte Oslo Flyklubb fordi de har den mest moderne flyparken og de beste prisene."

Tidligere elev i Oslo Flyklubb

VÅRE INSTRUKTØRER

En god flyinstruktør er en god pilot. Ikke bare fordi de har flyferdigheter, men fordi de holder seg oppdatere, ønsker å lære mer slik at de bli bedre enn de er nå og fordi de har et sterkt personlig engasjement for elevene sine.

 

Luftfart er en reise for alle som følger den og hos oss vil du møte erfarne instruktører som går foran som gode eksempler og investerer i din sikkerhet og fremtid som pilot.

Man Forbereder fly et fly
TA KONTAKT FOR MER INFO
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Takk for innsendingen din!

Bli elev
bottom of page