top of page

Book din flytur idag.

Har du mottatt et gavekort som du ønsker å benytte deg av? Book din tur idag!

6B67C4E1-F012-412F-BDFE-247D2E4EA2E5.JPG

Grunnet stor pågang i Oslo Flyveklubb, må booking skje minimum 3 uker frem i tid – med mindre du er fleksibel og kan ta det som instruktøren foreslår av dato. Helgene på vinterhalvåret er dessverre oftest fullbooket mellom klokken 10 og 16. I tillegg er gavekortflyging generelt begrenset til dagslys (civil twilight), så flyging vil kun være aktuelt om man kan være tilgjengelig på svært kort varsel (på instruktørens initiativ).

Dersom våre fly er tilgjengelig, og en av våre instruktører har tid til å fly, så vil instruktøren foreslå dato og tidspunkt flyging dersom du oppgir at du er fleksibel for forslag.
Dersom du har helt spesielle datoer du ønsker, så må du være tidlig ute for å øke sjansen for at vi har både fly og instruktør tilgjengelig. Vi ønsker likevel å minne om at en bestilt dato ikke er garantert, da både være og flyteknisk status kan sette en stopper for turen. I så fall vil vi prøve å legge til rette for en snarlig løsning.

Instruktøren vil ikke følge opp gavekort-bestilling, så du er selv ansvarlig for å ta kontakt med Skolesjef eller en av våre instruktører etter å ha mottatt gavekortet.

Håper at dere får en flott opplevelse med oss!

BOOK DIN FLYTUR

*Du finner ditt gavekortnummer øverst til høyre på gavekortet ditt.

Vekt og passasjerer

Du kan velge å ta med deg en venn på ditt gavekort. Vekt og balanse er en av de viktigste faktorene som påvirker flysikkerheten. For å kunne avgjøre mengden bagasje og drivstoff til flygningen må vi vite antall passasjer og deres vekt.

Takk for din booking. Vi tar snarlig kontakt med deg.
OFk logo
bottom of page